� Jeg må jo si at det er påfallende at det kommer storkontroll dagen etter at byrådet får kritikk for å ha brukt over åtte måneder på å unnlate å behandle klagen min, sier Tom Olsen. Foto: Arnsten Linstad

Fredrik Solvang tar opp saken til Olsen på Bryn på NRK-Debatten i kveld

Etter at VårtOslo omtalte hvordan kommunen har behandlet Olsen på Bryn, har saken tatt av. Titusenvis av mennesker har lest, delt og kommet med tilbakemeldinger på sakene våre om Tom Olsen.

Publisert

Facebook-gruppen Slå ring om Olsen På Bryn har sett dagens lys og fått 12.000 medlemmer på tre dager. Aktiviteten på gruppen er enorm.

Et opprop har blitt laget og 1358 personer som har signert.

Flere medier har fulgt opp saken, og nå kjører NRK og Fredrik Solvang debatt om alkoholloven og målet om at vi skal drikke mindre alkohol.

https://www.facebook.com/fredrik.solvang/videos/10162934755605567/

VårtOslos saker

VårtOslo har publisert fire saker. Den første fortalte om hvordan Olsen på Bryn, på grunn av noen mindre feil, ble fratatt skjenkebevillingen. Og at saken ikke er behandlet på åtte måneder.

Den andre saken handlet om at offentlige etater og politiet gikk til razzia mot Olsen på Bryn – dagen etter at VårtOslo omtalte saken til Tom Olsen. Og for femte gang siden næringsetaten fratok Olsen skjenkebevillingen i juni i fjor.

Den tredje saken handlet om at kommunen kan ha feiltolket eget regelverk da Olsen på Bryn mistet skjenkebevillingen.

Den siste saken er et debattinnlegg fra bystyremedlem Anne Haabeth Rygg (H), om antallet klagesaker kommunen har til behandling for å bli fratatt skjenkebevillingen. Svært få, viser det seg. Desto mer uforståelig at dette har tatt så lang tid.

Powered by Labrador CMS