I rollene finner vi blant annet Sjur Vatne Brean («Ut og stjæle hester», «Rådebank») og Rebekka Andrine Kjølle («Jenter», «Alle sammen sammen»).
I rollene finner vi blant annet Sjur Vatne Brean («Ut og stjæle hester», «Rådebank») og Rebekka Andrine Kjølle («Jenter», «Alle sammen sammen»).

Kjærlighetsdrama fra Oslo slippes rett på strømming

Det nye norske kjærlighetsdramaet «Første gang», frontet av Rådebank-stjerneskuddet Sjur Vatne Brean, slippes rett på strømmetjenesten Nettkino 2. september.

Publisert

I tre parallelle kjærlighetshistorier følger man et par på 60 år (Signe & Geir), et par på 30 år (Jens & Line) og et par på 16 år (Kristina & Philip).

Jens og Line har vært sammen i elleve år, men ting er ikke som det skal mellom dem. De jobber hardt for å overbevise hverandre og omverdenen at alt er bra mellom dem, men sannheten er at forholdet deres har blitt en gammel vane. For første gang siden videregående skal de leve livet hver for seg.

Signe og Geir møtes på jobb og blir umiddelbart tiltrukket av hverandre. Signe har vært gift i mange år, men plutselig blir hun singel og fri til å oppleve kjærligheten for første gang på over førti år, sammen med Geir.

Kristina og Philip møtes en sommerdag i parken og opplever kjærligheten for første gang i livet. De opplever noen idylliske sommerkvelder, men blir påvirket av vennene sine til å tro at forholdet mangler noe. Først når det er for sent, innser de at de tok feil valg. For første gang opplever de kjærlighetssorg.

Lars Sørbø og Marianne Krogness spiller det eldste paret i filmen.
Lars Sørbø og Marianne Krogness spiller det eldste paret i filmen.

– Gleder meg utrolig

– Jeg gleder meg utrolig mye til å endelig få vise den for publikum. Første gang er en kjærlighetsfilm med handling fra Oslo. Det er god gjenkjennelsesfaktor i filmen for alle som noen gang har vært forelsket, har hatt småsøsken eller har opplevd hvor magisk Oslo kan oppleves på sommeren, sier manusforfatter, regissør og skuespiller Magnus Kjørrefjord.

Kjente ansikter

På laget har Kjørrefjord og produsent Odd Iversen erfarne skuespillere som Sjur Vatne Brean, Marianne Krogness, Lars Sørbø, Eira K. Stuedahl og Rebekka Andrine Kjølle, som er kjente fjes for både den yngre og eldre delen av publikum.

Første gang er Magnus Kjørrefjords regidebut. Filmens manus er også skrevet av Kjørrefjord. Han har jobbet med filmen i fem år.

Powered by Labrador CMS