Kaptein Tobias Lindström deltok under årets Ironman. Foto: Ellen Synnøve Thyra Korstad

Stortalentet Filip Lalande fra Vålerenga ishockey fikk en sterk 3. plass under årets Ironman

Vålerenga kom på en andreplass i lagsammendraget. Mens Sparta Warrios vant lagkonkurransen.

Publisert

Ishockeyforbundet var vert for årets store styrke- og utholdenhetsprøve for ishockeyklubbene i Get-ligaen. Toppidrettssenteret på Sognsvann i Oslo var åstedet for årets Ironman. Lagene kunne stille med full tropp og 22 mann.

I benken viste Vålerengas Martin Laumann Ylven seg umulig å slå, i år, som tidligere år. Med 155 kilo. Totalt sett gjorde Ylven det likevel ikke så bra som tidligere år. Han vant både i fjor, i 2017 og i 2016. Men i år var han satt ut fra å delta i alle øvelser på grunn av skade.

Martin Laumann Ylven var umulig å slå i benken, også i år. Bak kaptein Tobias Lindström.

Filip Lalande gjorde en strålende innsats i årets Ironman. Foto: VIF hockey

Det var Martin Rønnild, fra Storhamar, som vant sammenlagt i individueltøvelsene. Han gjorde det også sterkt i fjor, da han kapret tredjeplassen.

Fra Vålerenga fikk Filip Lalande vist at han er godt forberedt til årets sesong. Lalande debuterte på A-laget for to år siden, da han kom fra u-20 laget til Vif.

Filip Lalande viser hva han er god for i kassehopp.

Blant de andre spillerne som markerte seg fra Vålerenga var Jonas Oppøyen (8. plass) og Magnus Brekke Henriksen (9. plass).

Utøverne gjennomførte sju øvelser: kassehopp, svikthopp, 20 meter sprint, 3000 meter, benkepress, trapbar, chins (med overtak).

Her er resultatene.

Powered by Labrador CMS