Tidligere trener for Lørenskog Ishockeyklubb, Kenneth Larsen, blir hovedtrener for Vålerenga.

Kenneth Larsen ny trener for Vålerenga Hockey. "Shampo" Knutsen tilbake som assistent

Etter et år med administrative oppgaver er Espen Knutsen tilbake med treneransvar for Vålerenga Hockey kommende sesong. Han blir assistent for Kenneth Larsen.

Publisert

Kenneth Larsen tar dermed over ansvaret som hovedtrener etter Roy Johansen, som har trent laget siden 2016.

Kenneth Larsen spilte sine siste kamper for Vålerenga i 11/12-sesongen. Ti år senere er han nå tilbake i moderklubben, denne gangen som trener.

– Vi har hatt mange gode samtaler, og vi føler oss trygge på at dette trenerteamet representerer de spillemessige og utviklingsmessige visjonene som klubben har. Kenneth og Espen tar selvsagt med seg mye erfaring, men det er det brede spektret av kvaliteter som gjør dette til en veldig fin duo, sier sportssjef Frikk Juell til klubbens nettsider.

Har trent Lørenskog

Espen «Shampo» Knutsen var hovedtrener for oslolaget fra 2006 til 2016. Han var siden sportslig leder før han gikk inn i en administrativ rolle i fjor sommer.

– Jeg synes det er supergøy å være tilbake og gleder meg stort. Har store forhåpninger for sesongen, sier Espen Knutsen.

Kenneth Larsen kom tidligere i juli til Jordal fra Lørenskog for å bli en del av VIFs trenerteam. Den tidligere Vålerenga-spilleren har vært trener for 1. divisjonslaget de siste sesongene.

Ønsker offensivt spill

– Spillemessig ønsker jeg et offensivt spill. Jeg er glad i å spille med høy risiko, men det koster at vi trener godt på de momentene. Vi må utfordre oss selv og være nøye på detaljer, sier Larsen.

Årets trenerteam blir da følgende: Hovedtrener: Kenneth Larsen. Assisterende : Espen Knutsen. Målvaktstrener: Joachim Svendsen. fystrener: Jon Aase.

Powered by Labrador CMS