Efrain Juárez har spilt VM for Mexico og vært i klubber som Celtic og Real Saragoza. Nå kommer han fra et opphold i MLS-laget Vancouver Whitecaps FC. Foto: Ronnie Macdonald / Wikipedia

Endelig klart at Efraín Juárez (31) blir Vålerenga-spiller

Juárez har signert en avtale som strekker seg ut 2019 og er allerede på plass i Oslo. Nå gleder han seg til å ta fatt på sesongen.

Publisert

– Jeg er veldig takknemlig og glad for denne muligheten og ser frem til utfordringene sammen med resten av laget. Både lagkameratene og Ronny har vært tydelig på målene for sesongen, og jeg håper vi kan oppnå disse sammen og gi supporterne våre noe å glede seg over, sier han, ifølge hjemmesiden til Vålerenga.

Juárez har spilt VM for Mexico og vært i klubber som Celtic og Real Saragoza. Nå kommer han fra et opphold i MLS-laget Vancouver Whitecaps FC og håper å kunne bidra med den erfaringen han har opparbeidet seg.

– Jeg føler meg i god form og er ordentlig motivert. Spillestilen min er å løpe opp og ned langs siden, og det håper jeg å kunne bidra med fra starten av her i Vålerenga.

Et scoop

Den erfarne forsvarsspilleren imponerte under lagets treningsleir i Spania, og Ronny Deila er naturligvis meget godt fornøyd med at meksikaneren nå er en del av troppen.

– I Efraín får vi en veldig god fotballspiller med masse rutine, en høyreback som er løpsterk og som går opp og ned langs sida, og ikke minst en ledertype som snakker mye med de rundt seg og tar vare på de yngre, sier Deila.

– I Efraín får vi en fotballspiller med masse rutine, en høyreback som er løpssterk og som går opp og ned langs sida, og ikke minst en ledertype, sier trener Ronny Deila. Foto: Alasdair Middleton / Wikimedia Commons

– Jeg forventer at han forsterker laget vårt, at han er god både offensivt og defensivt, tar lederansvar og bruker av den erfaringen han har.

Meget tilfreds med troppen

Med Efraín på plass er Vålerenga ferdighandlet for året, og kan konsentrere seg om å finpusse detaljer inn mot seriestart. Det er Deila meget godt fornøyd med.

– Vi er stolte og glade for å få Efraín til klubben og har den troppen vi ønsker å ha. Nå skal vi jobbe steinhardt for å bli best mulig til første kamp, sier Deila.

Powered by Labrador CMS