Eksempel på munchskatt på finn.no: Selger skriver om dette verket: Flott Edvard Munch trykk av «Blå vinternatt». Trykk 61 av 1000. 76x95 cm inkl ramme. Vært i ett eie og hengt på vegg, beskyttet fra sollys.

Finn.no åpnet eget popp opp Munchmuseum i Bjørvika

For alle de som ikke fikk kapret billett til åpningen av Munchmuseet, fortvil ikke. Du kan fortsett rekke å dra innom Finn.no-Munchmuseet vis-a-vis.

Publisert

Fredag denne uken er det endelig klart for åpningen av det nye Munchmuseet på Sørenga i Oslo. Billettene er utsolgt for lengst. Derfor åpnet Finn et korttidsmuseum med brukte Munch-skatter fra hele landet.

— Da vi oppdaget at billettene var utsolgt, tenkte vi at det var trist for alle som hadde sett frem til en hyggelig Munch-opplevelse denne helgen, sier Hanne Lill Johnsen, markedssjef i Finn.no i en pressemelding.

Også på finn.no: To stykk Edvard Munch-krus fra Porsgrund Porselen, 200 kroner per kopp.

Over tusen skatter på nett

Hun forteller at det ligger over 1000 brukte munchskatter på Torget.

— Vi så vårt snitt til å slå flere fluer i en smekk. Vi hyller Edvard Munch, gir alle billettløse et alternativt tilbud til Munchmuseet, og vi får vist frem mange originale, folkelige skatter, sier hun.

Hun lover at det er stor bredde og kreativitet i kunstverkene som blir å finne på utstillingen.

Mulig å kjøpe kunsten!

Ulikt Munchmuseet vil det i Finns museum også være mulig for folk flest å kjøpe noen av de utstilte verkene. Inntektene fra salget går til årets TV-aksjon «Barn, ikke brud».

Finns Munchmuseum åpnet 22. oktober klokken 16.55, og er åpent til klokka 15 søndag.

Sted: Operagata 26, Oslo, vis-a-vis restauranten The Vandelay, og et par-tre steinkast fra det originale Munchmuseet.

Powered by Labrador CMS