Politiet stanset flere sjåfører i løpet av natten.

Politiets kontroll på Mosseveien ga resultat

Flere menn i 20-årene fikk reaksjoner fra politiet.

Publisert

Natt til søndag stilte politiet seg opp langs Mosseveien for å avholde trafikkontroll. Totalt 25 sjåfører ble kontrollert. For to av dem stanset ferden i møte med politiet.

– Den ene føreren, en mann i 20-årene, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og påvirkning av ulovlig stoffer. Den andre føreren blir anmeldt for promillekjøring og er også en mann i 20-årene, opplyste operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt.

Stoppet for fart, var ruset

Fokus for trafikkontrollen var ruskjøring, hvilket politiet ved et par tilfeller altså fikk utslag på. Dette var heller ikke de eneste tilfellene i løpet av natten.

Kun kort tid før kunne politiet melde at en patrulje hadde stanset en bil på Hasle som kjørte litt fort i Grenseveien.

Bilføreren viste seg i tillegg å være alkoholpåvirket, og politiet oppretter sak på forholdet.

Nok en mann i 20-årene

En times tid senere, like etter klokken 05.00, opplyste politiet at en patrulje hadde stoppet en bil også på E18 ved Hjortnes.

Her var sjåføren beruset og hadde heller ikke gyldig førerkort. Også her ble det med det opprettet sak på forholdet fra politiets hold.

Føreren var, i likhet med de to som ble stanset og anmeldt i forbindelse med kontrollen på Mosseveien, en mann i 20-årene, ifølge politiets operasjonleder.Powered by Labrador CMS