Craighead står med totalt 25 poeng for Manglerud Star denne sesongen. Nå gleder han seg til å spille for Vålerenga.

Poengplukkeren Darien Craighead (25) er klar for Vålerenga

– Craighead har vist seg å være en spiller som holder veldig høy klasse. Når vi har gjort vår reasearch, har vi også fått vite at han er målbevisst, trener hardt og er en bra lagkamerat, noe som er viktig for å skape et vinnerlag, sier trener Fredrik Andersson.

Publisert

Den canadiske 25-åringen Darien Craighead har signert avtale med Vålerenga ishockey for resten av sesongen. Løperen som nå kommer fra Manglerud Star, som sliter med en økonomisk krise.

Craighead står med totalt 25 poeng denne sesongen, med 10 mål og 15 assists. Nå gleder han seg til å spille for Vålerenga.

– Dette er mitt først år i Norge, og jeg er blitt veldig glad i Oslo. Nå gleder jeg meg til å få spille for en klubb med så mye historie og så mange mesterskap. Jeg kan knapt vente med å få komme ut på isen og jakte sammen med resten av gutta, sier Darien Craighead på Vålerengas hjemmeside.

– En klassespiller

Fredrik Andersson gleder seg også til å få Craighead inn på laget.

– Han har vist seg å være en spiller som holder veldig høy klasse i vår liga. Når vi har gjort vår reasearch, har vi også fått vite at han er målbevisst, trener hardt og er en bra lagkamerat, noe som er viktig for å skape et vinnerlag, sier Andersson.

Hovedtrenerern trekker også fram hans offensive spisskvaliteter på isen. – Jeg tror disse kvalitetene han komme til å bli et veldig bra tilskudd for oss.

Craighead har de siste sesongene spilt i de nordamerikanske ligaene National Collegiate Athletic Association (NCAA) og East Coast Hockey League (ECHL). Forrige sesong gjorde han 11 poeng for Norfolk Admirals, og 47 poeng for Indy Fuel i ECHL.

Powered by Labrador CMS