Midtbaneløper Petter Strand mønstrer for Vålerenga fotball i kommende sesong.

Petter Strand (27) går fra Brann til Vålerenga

Vålerenga og SK Brann ble i dag enige om en overgang for Petter Strand. Midtbanespilleren har signert en avtale som strekker seg ut 2025.

Publisert

Den tidligere Sogndal-, Molde-, og Brann-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025. Dette er den tredje signeringen denne vinteren.

Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å få bergenseren på plass i hovedstaden, og har klare planer for den anvendelige midtbanespilleren.

Petter Strand skal spille indreløper hos oss. Han vet hva det vil si å spille på et topplag etter tiden i Molde og har den kompetansen vi har leita etter i midtbaneleddet, med fart og forflytningsevne. I tillegg har han en fantastisk høyrefot, sier Fagermo, til Vålerenga fotballs hjemmesider.

Var kaptein i Brann

– Han er i den rette alderen, og som midtbanespiller har han ligget på mellom ti og tolv målpoeng i året. Det er viktig for et lag som har scora for lite mål. Med Petter inn får vi også større konkurranse i laget, og det er avgjørende om vi skal ta nye steg, sier han.

Strand var Branns kaptein i store deler av fjorårssesongen, og er kjent for å være en som spiller med hjertet utenpå drakta. 27-åringen står med 193 kamper og 18 mål i vår øverste divisjon.

Powered by Labrador CMS