Voi (i rødt) og Wind (i gult) samarbeider om en felles app, for å gjøre det enklere for kundene.
Voi (i rødt) og Wind (i gult) samarbeider om en felles app, for å gjøre det enklere for kundene.

Voi inngår partnerskap med Wind i Oslo

Voi og Wind tar grep for å gi brukerne et bedre tilbud. Nå inngår de to aktørene et samarbeid med felles app for å kunne tilby Oslos befolkning et bedre utvalg og større tilgjengelighet av elsparkesykler.

Publisert

Christina Moe Gjerde, sjef for Voi i Norge og Finland, er ikke i tvil om at samarbeidet vil blidgjøre brukerne.

– Vi har sett at flere gjemmer elsparkesykler i kontorganger og bakgårder for å sikre seg sin neste tur. Med dette samarbeidet håper vi å gi brukerne bedre tilgjengelighet av elsparkesykler innenfor de rammene som nå gjelder i Oslo, sier Gjerde.

Ingen får sparken

Hun gir en garanti til firmaets ansatte.

– Ingen mister jobben i Voi. Noen vil få nye arbeidsoppgaver, men vi tenker langsiktig på driften vår i Oslo og har ikke råd til å miste den verdifulle kompetansen vi har bygget opp i byen, forsikrer Moe Gjerde i en pressemelding.

Kun et partnerskap

Samarbeidet med Wind er et rent partnerskap. Wind er et eget selvstendig selskap som Voi ikke har eierinteresser i, og partnerskapet er blitt etablert innenfor rammen av de reguleringene som nå gjelder. Bymiljøetaten i Oslo kommune har også bekreftet at samarbeidet er lovlig.

– For oss er det viktig med åpenhet rundt dette samarbeidet. Voi og Wind er to elsparkesykkelaktører som har sett hvilket enormt potensiale elsparkesyklene har for Oslo og andre norske byer, og det er på bakgrunn av dette at vi nå samarbeider, avslutter Moe Gjerde.

Powered by Labrador CMS