Den 27-årige kvinnen har vært savnet fra sin bopel i Gamlebyen siden mandag. Foto: Oslo politidistrikt

Kvinne (27) savnet fra Gamlebyen siden mandag. Nå ønsker politiet tips

Politi, brannvesen og frivillige leter for øyeblikket etter en savnet 27 år gammel kvinne i området rundt Nøklevann i Østmarka. Nå ønsker de tips fra publikum.

Publisert

Oppdatering torsdag morgen: Oslo politidistrikt opplyser torsdag morgen at det ikke vil bli satt igang nytt søk i området i dag. — Vi hadde vel 60 frivillige pluss mannskaper fra brannvesenet og oss selv i søk i går. Vi anser området som ferdig avsøkt, sier operasjonsleder Tor Jøkling til VårtOslo.

Jøkling legger til at saken nå er overført til kriminalvakta ved Oslo politidistrikt og at det er de som vil ta avgjørelsen på hva som vil skje videre i saken.

Oppdatering:Omtrent 21:20 onsdag kveld opplyser politiet om at hun fortsatt ikke er funnet. — Søket er forøvrig trappet ned for kvelden, sier operasjonsleder Christian Krohn-Engeseth i Oslo politidistrikt til VårtOslo.

Den 27-årige kvinnen har vært savnet fra bopel i Gamlebyen siden mandag. Kvinnen er kjent for å gå tur i skog og mark, og spesielt i området rundt Nøklevann og Ulsrudvann i Østmarka. Av den grunn er det nå satt i gang et større søk etter kvinnen i dette området, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

— Vi har en teori om at personen befinner seg i dette området. Derfor har vi igangsatt et større søk, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, til VårtOslo.

Ønsker tips fra publikum

Den savnede 27-åringen beskrives av politiet som 165 cm høy, slank, sort hår, tatoveringer på hals, og piercinger i ansiktet. Hun skal være iført en svart/grålig hettegenser med hvit "print" bak på begge skuldre. Hun bærer i tillegg trolig en Fjellräven ryggsekk.

Oslopolitiet er svært interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha observert den savnede i tidsrommet fra mandag 22. juli og fram til i dag. Tips bes ringt inn på 02800.

Powered by Labrador CMS