Politiet gjør undersøkelser på ulykkesstedet i Maria Dehlis vei.

13-åring kritisk skadd etter å ha blitt meiet ned av BMW på Haugenstua

En 13 år gammel gutt er kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil i høy hastighet på Haugenstua. Politiet etterlyser en svart BMV.

Publisert

Politiet fikk melding om påkjørselen, som skjedde i Maria Dehlis vei ved Haugenstua, like etter klokken 19.

NTB får opplyst av politiets innsatsleder Steinar Bjerke at det er en 13 år gammel gutt som er blitt påkjørt, og at tilstanden skal være kritisk.

Sort BMW

Vitner har beskrevet at en svart BMW SUV kjørte i høy hastighet og traff fotgjengeren.

– Han ble kastet opp i luften og inn i en annen bil, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Nødetatene på stedet i Maria Dehlis vei etter en alvorlig trafikkulykke hvor en ble fotgjenger truffet i høy fart. Det som av vitner beskrives som en sort BMW SUV har forlatt stedet, og den er nå etterlyst av politiet.

Det kom først melding om at fotgjengeren var fraktet til sykehus, men politiet meldte senere at han blir behandlet i ambulanse på stedet.

Avhører vitner

Politiet avhører vitner på stedet, som har forklart at den svarte bilen kjørte fra stedet etter sammenstøtet.

– Vi ønsker å komme i kontakt med vedkommende i denne bilen, sier Skott, som oppfordrer alle som kan ha observert bilen, til å ringe 02800.

Bilen kan ha skader i fronten, opplyser politiet. Det er usikkert hvilken biltype det er, men vitner har beskrevet alt fra en BMW til en litt større elbil.

– Vi har avsluttet det aktive søket etter bilen, men vi får jevnlig inn tips fra publikum som vi sjekker ut fortløpende. Samtidig har vi sikret en del videoovervåking fra nærliggende bygg, sier Skott.

Powered by Labrador CMS