To eneboliger ble totalskadd etter brann i en garasje og bolig på Holmlia i Oslo natt til lørdag.

Flammene herjet i nabolaget – slik ser det ut dagen etter brannen på Holmlia

Det som startet som en garasjebrann, spredte seg deretter til en bolig. Politiet sier lørdag formiddag at det er for tidlig å si noe om hva som kan ha forårsaket brannen.

Publisert

Brannen som brøt ut i et tettbygd strøk på Holmlia i natt, var lørdag morgen slukket. 

Lørdag formiddag er brannvesenet fremdeles på stedet på Holmlia og driver etterslukningsarbeid.

– For tidlig for hypotese

– Vi driver med etterslukningsarbeid på stedet og kommer vil å være der utover dagen. Vi har også satt i gang en hjullaster for å lettere komme til de stedene hvor det fremdeles er mye varme, sier vaktkommandør Rune Elstad i Oslo brann- og redning til NTB.

Lørdag formiddag er brannvesenet fremdeles på stedet og driver etterslukningsarbeid.

Klokken 10.30 har NTB vært i kontakt med politiet, som sier at det er for tidlig å danne seg noen hypotese om hva som kan ha skjedd.

Brannen i Asperudveien startet som en garasjebrann, men spredte seg deretter til en bolig tilknyttet garasjen. 28 personer ble evakuert fra boligene.

To eneboliger er totalskadet etter brannen.

Andre brannen på Holmlia på ett døgn

Den første meldingen om brannen kom klokken 1.50. Politiet skrev til pressen at to av boligene hadde blitt totalskadd. Klokken 3.10 brant det fremdeles godt i de to boligene, og brannvesenet var til stede med 14 brannbiler for å hindre at brannen ikke skulle spre seg.

Dette er den andre store brannen på Holmlia i løpet av ett døgn. Natt til fredag brant det kraftig i flere biler. 

Politiet mistenker at bilbrannene var påsatt, men har ikke uttalt at de mistenker det samme i forbindelse med boligbrannen natt til lørdag.

Powered by Labrador CMS