Nødetater er i Møllergata etter at en person ble utsatt for en voldshendelse lørdag kveld.

Mann knivstukket i sentrum – ikke livstruende skadd

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Møllergata lørdag kveld. Ingen er pågrepet, men politiet søker etter to gjerningspersoner.

Publisert

Politi og ambulanse er lørdag kveld i Møllergata etter at en person ble knivstukket.

– Det var to menn som hadde vært i basketak med en annen mann og påført ham stikkskader, deretter løp de fra stedet, sier innsatsleder Tore Barstad i Oslo-politiet til NTB klokken 21.45.

Politiet omtaler voldshendelsen som alvorlig og sier skadene til den knivstukne mannen betegnes som alvorlige, men ikke livstruende. Han var bevisst og kontaktbar da nødetatene kom til stedet, og er siden fraktet til sykehus for behandling.

Beslaglagt kniv

Barstad bekrefter at det er snakk om en knivstikking, og sier politiet har gjort beslag i en kniv på stedet.

– Vi har gjort beslag i selve kniven og jobber med å innhente videoovervåking som viser fluktruten til de to gjerningspersonene, sier innsatslederen.

Innsatsleder Tore Barstad på stedet.

Politiet har få opplysninger om gjerningspersonene, men sier de to som løp fra stedet, var to menn med nordafrikansk utseende. De ble sett løpende i retning Bernt Ankers gate mot Torggata.

Vil komme i kontakt med vitner

– Vi er selvfølgelig interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger om saken, sier Barstad.

Knivstikkingen skjedde utenfor utestedet Revolver, ikke så langt fra Youngstorget.

– Vi vet ikke om foranledningen var inne på utestedet eller på et nærliggende utested, men vi tror selve voldshendelsen skjedde utendørs, sier innsatslederen, som understreker at det vil ta tid å hente inn alt videobevis som følge av mengden utesteder i området.Powered by Labrador CMS