Morten Sanden
Morten Sanden er en ekte oslogutt og bor på Ammerud. Foto: Privat

Bydel Sagene har fått en ny bydelsdirektør. Han er opptatt av å utjevne forskjeller

Morten Sanden har vært konstituert bydelsdirektør siden februar. I forrige uke rykket han opp til toppjobben i bydel Sagene.

– Jeg opplever at Sagene bydel er i stor endring, fysisk og demografisk, og det er en bydel med store ulikheter innad i befolkningen. Nettopp bydelens rolle i arbeidet med utjevning og levekårsforbedringer, er kanskje den enkeltfaktoren som gir sterkest motivasjon for å søke stillingen som bydelsdirektør, sier Morten Sanden til Sagene Avis.

Han oppfatter at ting er på stell i bydelen. Den driftes godt, har gode tjenester og høy kvalitet på omdømmet.

Opptatt av folkehelse

– Jeg er opptatt av folkehelsearbeid, slik at befolkningen gis muligheter til å leve gode, trygge og selvstendige liv. Eksempler er språkopplæring, kosthold og fysisk aktivitet på skoler og i barnehager, og at eldre skal kunne leve trygt hjemme.

Sanden har bodd i Oslo nesten hele livet, nærmere bestemt Ammerud. Der bor han også i dag. I tillegg er han samboer og har en sønn på 22 år. Før han kom til Sagene, arbeidet Sanden i bydel Grorud, hvor han jobbet som avdelingsdirektør for barn og unge.

– Jeg er glad i å være ute og å bruke marka, det går mye fritid til det. Jeg er også veldig glad i hunder og har to stykker som jeg bruker mye tid sammen med, sier han til Sagene Avis.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer