Oslo 20210420. Fritidsbåter i ulike båthavner på Paddehavet i Oslo med Ulvøya bru i forgrunnen. Båthavnene eller marinaene heter Sørfonden Slipp, Bekkelaget Båtforening og Simensbråten Båtforening og Sandkroken Slipp.Foto: Heiko Junge / NTB
Da politiets hundepatrulje fikk tak i to av de som snoket i småbåthavna ved Ulvøya, viste det seg at de ikke akkurat var hardbarkede kriminelle.

Uønskede personer i båthavn ved Ulvøya: - Med hundepatrulje fikk vi raskt kontroll på to av dem

- Vi fikk melding om flere personer med lommelykt som snoket i en båthavn ved Ulvøya, sa politiets operasjonsleder natt til søndag. Like etterpå fikk politiets hundepatrulje kontroll på to av personene.

Publisert

Da politiets hundepatrulje hadde fått tak i to av dem som hadde snoket rundt med lommelykt, viste det seg at de ikke akkurat var hardbarkede kriminelle.

- Det fremstår som at det er fire ungdommer som har gjort nokså uskyldige ungdomsting, sier operasjonsleder Rune Hommelvik Hekkelstrand.

- Foreldre er informert

- Men vi jobbet med å avklare hva som faktisk har skjedd i båtene de har vært rundt, sier han.

Politiet fikk etterhvert klarhet i også identiteten til de som kom seg unna hundepatruljen. Det viser seg at noen av dem er tenåringer under 18 år.

- Vi er ferdige med saken. Foreldrene til de som er under 18 år er informert. Ingen politisak utover dette, sier Hekkelstrand.

Powered by Labrador CMS