Mange vegetarianere planlegger å bruke helga på Oslo Vegetarfestival,

Mange vil på vegetarfestival i Kubaparken denne helga

– Det er helt fantastisk å kunne invitere til festivalen igjen! Nå som det har vært pandemi har vi virkelig savnet å kunne møte andre og nyte alt vegetarverdenen har å by på. Men ventetiden er over – nå blir det endelig festival igjen, sier gründer Heidi Røneid.

Publisert

Oslo Vegetarfestival er det maten som står i fokus. Helgen 21. og 22. mai arrangeres festivalen for ellevte gang i Kubaparken.

Under festivalen er det foodtrucks og matboder med noen av landets flinkeste vegetarkokker. De serverer alt fra vietnamesisk, meksikansk og koreansk streetfood til belgiske vafler med softis, varm sjokoladesaus og friske bær.

Heidi Røneid er initiativtaker til Oslo Vegetarfestival,

Viser deg hvordan å lage maten

Det blir gratis smaksprøver på nye plantebaserte produkter, som veggisburgere og is, og det er mulig å kjøpe indisk snacks, fermenterte produkter og spennende drikkevarer.

På programmet er det foredrag og kokkekurs, med blant andre vegetarentusiast Hanne-Lene Dahlgren. Hun lager mat som er enkel å få til, men som smaker godt – perfekt for deg som vil spise en vegetarmiddag av og til og bli inspirert.

Festivalen foregår på Kuba.

Et savn

Festivalsjef Heidi Røneid forteller at billettsalget går så det suser.

– Det er tydelig at publikum har savnet å dra på festival like mye som oss – vi har solgt 57 prosent flere billetter i år enn like mange dager før festivalen sist vi arrangerte. Det lover bra, og vi gleder oss til å se alle vegetarinteresserte igjen og nyte alt det fantastiske vegetarverdenen har å by på.

Powered by Labrador CMS