I gater nær parken på St. Hanshaugen sparket en mann i tjueårene vekk sidespeilene på flere biler.

To menn har vandalisert biler parkert i to sentrumsbydeler i løpet av formiddagen. En er pågrepet og var i besittelse av en kniv

En mann i femtiårene og en mann i tjuårene er anmeldt for skadeverk på parkerte biler i bydelene St. Hanshaugen og Grünerløkka.

Publisert

Politiet pågrep lørdag formiddag en mann i femtiårene, og anmeldte ham for å ha knust ruter på seks biler i området Rostedsgate, Møllergata og Hammersborg torg. Mannen var i besittelse av en kniv, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand opplyser til VårtOslo at politiet jobber med å finne ut om mannen har stjålet gjenstander fra bilene.

Kan ha stjålet gjenstander

— Flere eiere er varslet og vi har forsøkt å komme i kontakt med alle. Vi tar forbehold om at flere biler i området kan være skadet, sier Hekkelstrand.

Operasjonslederen ber folk sjekke biler som står parkert i dette området i sentrum, og eventuelt melde fra til politiet dersom de ser tegn til innbrudd eller annet skadeverk. Femtiåringen er brakt inn til avhør.

Sparket inn sidespeil

Litt seinere på formiddagen ble en mann i tjueårene pågrepet i nærheten av St. Haushaugen. Politiet mener han står bak skadeverk på tre til fire biler i Ullevålsveien ved Colletts gate. Han skal ha sparket av sidespeil på tre av bilene.

— Her har politiet tatt en konkret vurdering i saken og valgt å ikke pågripe vedkommende. Vi har anmeldt og kjørt ham tilbake til hjemadressen, opplyser operasjonslederen.

Politiet kjenner til tjueåringen

Mannen er i tjueårene og en kjenning av politiet. Også i denne saken ber politiet publikum og bileiere i området ta kontakt med politiet hvis de oppdager skadeverk på biler i det aktuelle området.

Verken mannen i femtiårene eller mannen i tjueårene har vært truende eller på annen måte vært konfronterende overfor eventuelle forbipasserende.

Powered by Labrador CMS