Backtalentet Jonas Nyhus Myhre skal prøvespille for Vålerenga mot Stavanger Oilers torsdag.
Backtalentet Jonas Nyhus Myhre skal prøvespille for Vålerenga mot Stavanger Oilers torsdag.

Backtalentet Jonas Nyhus Myhre (18) prøvespiller for Vålerenga. — En drøm å bli VIF-spiller

Spillerflukten fra et Manglerud Star i økonomisk krise fortsetter. Nå forlater unggutten Jonas Nyhus Myhre (18) bydelsklubben til fordel for prøvespill i Vålerenga. — En drøm å få muligheten til å spille for Vålerenga, sier backen.

Publisert

Etter å ha starta hockeykarrieren i Lørenskog, flyttet den 18-årige backen Jonas Nyhus Myhre nylig til Manglerud Star. Etter den siste tidens økonomiske problemer i drabantbyklubben, har han nå i stedet valgt å prøve lykken i Vålerenga ishockey.

Foreløpig dreier det seg om en avtale om å prøvespille, for om mulig å få fast kontrakt på Jordal.

— Da jeg fikk høre at Vålerenga var interessert, så passet det litt bedre nå som det var så mye kaos i MS, sier Myhre til nettstedet Hockey4You.

Usikker på framtida

Den sportslige ledelsen på Jordal skal lenge ha siklet på unggutten, og han skal gjennom avtalen mellom Vålerenga og Lørenskog ha trent med østkantlaget før han nylig signerte for Manglerud Star.

Selv er han litt usikker på hva framtida har å by på, men er bedt om å møte klar til kamp foran kveldens Vålerenga-møte med Stavanger Oilers.

— Jeg veit ikke helt hva som skjer egentlig men jeg veit mer etter kampen i morgen. Uansett så har jeg fått et kjempegodt inntrykk av klubben, treninger og hvordan alt fungerer der. Det er nesten en drøm å kunne få komme dit, forteller den talentfulle backen.

En løsning for veien videre kan også være at han kan spille både for Vålerenga og Lørenskog.

Powered by Labrador CMS