Vålerenga fikk en elendig start på hockeysesongen, men er nå kommet skikkelig i siget med sin fjerde rtake seier på rad.
Vålerenga fikk en elendig start på hockeysesongen, men er nå kommet skikkelig i siget med sin fjerde rtake seier på rad.

Fjerde strake seier for Vålerenga – Rasmus Ahlholm scoret i debuten

Vålerengas hadde god kontroll og slo Ringerike 4-1 i eliteserien i ishockey. VIFs Rasmus Ahlholm scoret sitt første mål etter overgangen fra Storhamar.

Publisert

Rasmus Ahlholm satte inn 4-1 etter 35 minutter. Det ble kampens siste mål. Svensken ble for kort tid siden dømt i Østre innlandet tingrett etter taklingen han satte inn på lagkamerat Jacob Lundell Noer på Storhamar-trening i fjor.

Ahlholm ble klar for Oslo-klubben for snaut to uker siden.

— Opp til meg å ta revansje

— Det er sikkert mange som vil reagere (på overgangen), men det er opp til meg å ta revansje og alt sånt. Jeg hadde det veldig bra da jeg var her i Vålerenga sist, sa Ahlholm til TV 2.

Ringerike hadde sine muligheter og skapte flere ganger trøbbel i Vålerengas sone, men buret ble holdt rent i de to første periodene.

Sander Thoresen fikk enkel jobb med å sette inn 1-0 etter flott spill. En kopi av målet kom fem minutter senere da Filip Lalande satte inn 2-0.

Thomas Olsen la på til 3-0 før Leonards Rimjans sørget for en redusering med en flott prestasjon.

Sparta er neste motstander for Vålerenga til torsdag. To dager senere kommer Storhamar på besøk til Jordal.

Powered by Labrador CMS