Denne tidligere Sandefjord-stopperen signerte mandag for Vålerenga.

Eliteseriekjenning signerte for Vålerenga – dette er den rutinerte midtstopperen

Forsvarsspillet har vært en akilleshel for Vålerenga-laget denne sesongen. Mandag signerte Geir Bakke sin første nye spiller. Det ble en midtstopper.

Publisert

Med blikk for at klubbens forsvarsspill må bli bedre for å unngå nedrykk, varslet nyansatt Vålerenga-sjef Geir Bakke at han ville forsøke å forsterke den bakre fireren raskt.

Kommer gratis

Mandag kom den første defensive forsterkningen inn døra på Valle, da den østeriske midtstopperen Martin Kreuzriegler (29), med bakgrunn fra blant annet Sandefjord og polske Widzew Łódź, signerte for de kongeblå ut neste sesong.

29-åringen kommer gratis som Bosman-spiller.

– En veldig fin klubb

29-åringen selv er svært godt fornøyd med nok en gang å skulle trille ball på norske eliteseriearenaer.

– Jeg er veldig glad for å være her. Jeg likte meg svært godt i Norge sist jeg var her, og ønsket meg tilbake. Når Vålerenga kom på banen var jeg ikke i tvil. Det er en veldig fin klubb, sier han til Vålerengas hjemmesider.

Sportssjef Joacim Jonsson er svært godt fornøyd med å ha fått på lass midtstopperens signatur.

– I Martin får vi en voksen spiller med mye erfaring. Han er venstrebent og vant til å spille i en treer bak, og passer måten Geir ønsker å spille på. Han har en fin karakter og er en ledertype i en posisjon vi har manglet, sier sportssjefen.

Kreuzrigler er spilleklar fra 1. august, men er allerede på plass på Intility arena og trener med laget fra og med tirsdag morgen.

Powered by Labrador CMS