Rykket ut til skyting på Tøyensenteret: — Det er svært uoversiktlig per nå. En person skal være skutt og alvorlig skadet, opplyste politiet ved 21.30-tiden lørdag kveld.

En person skutt og alvorlig skadd ved Tøyensenteret: - Vi søker etter en gjerningsmann, opplyser politiet

Politiet opplyser at personen som ble skutt ved Tøyensenteret lørdag kveld, er kjørt til sykehus. Vedkommende skal være alvorlig skadd. Ifølge operasjonsleder Gjermund Stokkli tror politiet skytingen skjedde utendørs.

Publisert

— Det er mange personer på stedet og svært uoversiktlig per nå. En person skal være skutt, alvorlig skadet, skrev politiet på Twitter klokken 21.26.

Politiet opplyste da at en person er skutt på Tøyensenteret, og at vedkommende skal være alvorlig skadd.

Politiet tror ikke skytingen er tilfeldig

— Vi fikk meldingen klokka 21.15. Det har vært mange nødtelefoner. Vi tror dette har skjedd utendørs, sier politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli.

Han opplyser også at personen som ble skutt og alvorlig skadd, er kjørt til sykehus.

Stokkli sier det ikke er noe som tyder på at det var snakk om en tilfeldig episode, og at politiets hypotese er at det er en relasjon mellom gjerningsperson og fornærmede.

— Vi er kjent med at det er en pågående konflikt mellom flere personer i området. Vi undersøker nå om denne hendelsen kan ha sammenheng med denne, opplyser politiet sent lørdag kveld.

Politiet sperret av et område på Tøyensenteret etter skytingen. Ifølge operasjonsleder Gjermund Stokkli tror politiet skytingen skjedde utendørs.

— Vi søker fortsatt etter en person til som kan være skadet, meldte politiet klokken 21.40.

Senere på kvelden sier politiet at de foreløpig ikke har funnet den andre personen de mener kan være skadd.

— Vi søker etter en gjerningsmann, har sperret av området og har kontroll på flere vitner, skriver politiet på Twitter.

Powered by Labrador CMS