Danske Jack Majgaard Jensen har forlenget sin trenerkontrakt med Vålerengas damelag ut sesongen 2022.
Danske Jack Majgaard Jensen har forlenget sin trenerkontrakt med Vålerengas damelag ut sesongen 2022.

VIF forlenger med suksesstrener Jack Majgaard Jensen. Blir i klubben i minst to år til

Samtidig med at damelagets trener Jack Majgaard Jensen forlenger avtalen med Vålerenga ut 2022, har også seks av nøkkelspillerne signert nye kontrakter. — Valget om å forlenge var enkelt, sier suksesstreneren.

Publisert

Årets sesong har til nå vært en gedigen opptur for Vålerengas damelag. Etter en sur andreplass i serien og cupfinaletap mot erkerival Lillestrøm i fjorårets sesong, har laget, slått godt fra seg i år.

To serierunder før slutt ligger østkantlaget på tabelltopp og kan bli seriemester. Onsdag kan også Vålerengas damer ta første steg mot Mesterligaen. Da møter østkantlaget færøyske Klaksvik til kvalifiseringskamp hjemme på Valle.

— Et enkelt valg

Selv om sesongen ennå ikke er over ser klubben framover, og tirsdag ettermiddag kunne Vålerenga fotball meddele at hovedtrener Jack Majgaard Jensen forlenger sin avtale med klubben ut 2022.

— Jeg trives godt i klubben. Det er et stort potensial i spillertroppen og de jobber godt, sier dansken, som opprinnelig hadde en avtale ut 2021 til VG.

Han er svært fornøyd med det ikke bare er han som i den siste tiden har satt sitt navnetrekk på en ny kontrakt med østkantklubben.

Også spillerne Rikke Madsen, Sigrid Heien Hansen, Jaylen Tompkins, Dejana Stefanovic, Catherine Bott og Marie Dølvik Makussen har forlenget side kontrakter. Dermed er store deler av årets lag også klar for neste sesong i kongeblått.

Den amerikanske keeperen Jaylen Tompkins er en av seks spillere som har forlenget sin kontrakt med Vålerenga.
Den amerikanske keeperen Jaylen Tompkins er en av seks spillere som har forlenget sin kontrakt med Vålerenga.

— Kontinuitet er noe av det viktigste for å skape fremgang for en klubb. Derfor vil vi ha med så mange som mulig med videre til neste sesong, sier Majgaard Jensen.

Ny daglig leder på plass

Noen kommer og noen går på Valle. Etter seks års iherdig jobbing med å gjøre Vålerenga fotball til en maktfaktor i norsk kvinnefotball, ble det tirsdag kjent at daglig leder Morten Grødahl slutter i stillingen.

Harriet Kristin Rudd blir ny daglig leder i Vålerenga fotball.
Harriet Kristin Rudd blir ny daglig leder i Vålerenga fotball.

Inn i hans rolle kommer Harriet Kristin Rudd (49). Hun kommer til jobben på Intility arena fra stillingen som direktør for samfunnsavdelingen i Flyktninghjelpen.

Hun har tidligere vært tilknyttet klubben som trener, lagleder, medlem i ungdomsstyret og leder av valgkomiteen.

— Jeg er stolt og glad for å ha fått denne tilliten, det er nesten som om en drøm har gått i oppfyllelse. Nå gleder jeg meg til å ta fatt, sammen med øvrige ansatte, fagmiljøene og alle de flotte folka i klubben, sier den nye daglige lederen.

Styreleder Karin Yrvin er glad for å ha fått med seg Rudd på laget videre.

— Etter seks intense år som daglig leder signaliserte daglig leder Morten Grødahl i sommer at han ønsker å trappe ned fra 2021. Under arbeidet med å finne hans etterfølger oppdaget vi på veien at Harriet var tilgjengelig. Hun innehar alle de kvalitetene vi skisserte for fremtiden. Styret er svært glad for at dette ble løsningen sier hun.

Powered by Labrador CMS