Det er en person om bord i bussen som har falt av setet og slått seg, opplyser politiet etter kollisjonen ved Solli plass.

To kollektivulykker på samme dag: En kvinne skadd da buss og trikk kolliderte på Solli plass

En buss og en trikk har kollidert på Solli plass i Oslo. En kvinne i bussen falt av setet og ble skadd. I likhet med trikkekollisjonen på Storo tidligere i dag skaper også kollisjonen ved Solli plass trafikale problemer, opplyser politiet.

Publisert

En buss og en trikk har kollidert på Solli plass i Oslo. En kvinne i bussen falt av setet og ble skadd. Denne ulykken skjedde drøyt en time etter at to trikker kolliderte på Storo.

— Vi er fremme på stedet. Det er en person om bord i bussen som har falt av setet og slått seg, opplyser politiet etter kollisjonen ved Solli plass.

Flere kollisjoner tidligere ved Solli plass

— Vedkommende blir undersøkt i ambulansen. Både buss og trikk sperrer deler av Solli plass, skriver politiet på Twitter.

Politiet opplyser til VG at det er en kvinne som ble skadd.

I mai fjor kolliderte denne trikken og bussen i rundkjøringen ved Solli plass. To personer ble lettere skadd i kollisjonen.

I rundkjøringen ved Solli plass har det tidligere vært flere kollisjoner mellom trikk og buss. I mai fjor ble to personer lettere skadd da en buss og trikk støtte sammen.

Politiet meldte om kollisjonen klokken 12.15. Ifølge VG var det sju personer om bord i trikken.

Operasjonsleder Christian Krohn-Engseth sier til Dagbladet at kollisjonen trolig vil skape trafikale utfordringer.

Powered by Labrador CMS