Sommeren 2017 åpnet Fisketorget på Rådhusbrygga. Nå er selskapet bak den kombinerte butikken og restauranten konkurs.

Fisketorget på Rådhusbrygga er konkurs. - Konseptet kom litt skjevt ut

— Det er rett og slett koronasituasjoen som er årsaken, sier tidligere styreleder Jan Røkke om konkursen ved Fisketorget på Rådhusbrygga.

Publisert

— Det har ikke vært noen utenlandske turister her på lang tid, og da er det ikke grunnlag for videre drift. Det er selvsagt veldig synd, men ikke noe vi får gjort noe med, sier tidligere styreleder Jan Røkke i Oslo Fisketorg AS til Estate nyheter.

Sommeren 2017 åpnet bygget med krembeliggenhet innerst på Rådhuskaia. I bygget var det en tredel fiskedisk og to tredeler restaurant.

— Kom skjevt ut og så kom korona

I etterkant var det mye skriverier om virksomheten kunne karakteriseres som et fisketorg eller om det rett og slett var en restaurant med fiskedisk.

— Konseptet kom litt skjevt ut, og så har pandemien kommet i tillegg. Eierne bak eiendomsselskapet har imidlertid lange briller, og er innstilt på å komme opp med en god løsning, sier nåværende styreleder Dag Schjerven til Estate.

Ifølge Schjerven ser eiendomsselskapet på en alternativ løsning etter konkursen.

— I festeavtalen med Oslo Havn er det krav om at eiendommen skal romme et fisketorg med restaurant, og med vekt på det førstnevnte. I stedet har det kanskje blitt mer vekt på det sistnevnte. Nå ønsker vi å komme opp med en bedre løsning, sier styrelederen.

Powered by Labrador CMS