Politiet i Operatunnelen etter ulykken som kostet livet til en ung kvinne. Hun og fire andre satt i en bil som kjørte i feil retning og kolliderte med en trailer.

Politiet ønsker å avhøre de involverte i Operatunnel-ulykken så snart som mulig

Politiet har ikke avhørt dem som var involvert i trafikkulykken i Operatunnelen. Mye avhenger av helsetilstanden til de involverte, opplyser politijurist. En kvinne i 20-årene ble drept etter at bilen de kjørte kolliderte med en trailer.

Publisert

— De resterende fire som var involvert, er fortsatt på sykehus, så jeg har ingen konkret oppdatering rundt skadeomfanget deres, men samtlige er hardt skadd, sier politijurist Gard Busterud i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

Det var tidlig lørdag morgen at en 20 år gammel kvinne mistet livet da en personbil og et vogntog kolliderte i Operatunnelen. Fire andre personer er skadd.

Satt fastklemt i 20 minutter

Oslo-politiet ønsker å avhøre de andre som var involvert, men det kan la vente på seg.

— Det er litt vanskelig å si når avhør blir gjennomført, det kommer egentlig an på helsetilstanden til de involverte. Så fort det er mulig å avhøre dem, vil vi gjøre det, sier Busterud.

Han sier videre at han ikke ønsker å gå nærmere inn på alder eller kjønn på de andre som var involvert.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 4.30 lørdag morgen. Kvinnen som mistet livet, satt fastklemt i personbilen i rundt 20 minutter.

De fire andre kom seg ut av bilen på egen hånd, men ble skadd i ulykken, opplyste Oslo-politiet lørdag.

Ifølge politiet var det en bil med fem personer som kom kjørende i feil kjøreretning i det østgående avkjøringsløpet fra Operatunnelen og ut på Mosseveien.

Powered by Labrador CMS