Store politistyrker rykket ut til slagsmål i Ulvenveien ved 15-tiden. To timer senere måtte politiet rykke ut igjen.

Nytt slagsmål – settes i sammenheng med tidligere masseslagsmål i Ulvenveien

Politiet rykket ut til enda et slagsmål, denne gangen i Økernveien, etter at tre personer ble knivstukket under et annet slagsmål i Ulveneveien tidligere tirsdag. De to slagsmålene settes i sammenheng, opplyser politiet.

Publisert

Ved 16-tiden tirsdag ettermiddag rykket politiet ut til Økernveien etter meldinger om slåsskamp med balltre.

— To biler er sett kjørende fra stedet, skriver politiet på Twitter.

De gjennomfører i ettermiddag søk i området.

Tidligere i ettermiddag ble tre personer kjørt til sykehus med knivstikk etter et masseslagsmål i Ulvenveien i bydel Bjerke. En av dem ble betegnet som oppegående, mens skadeomfanget for de to andre er ukjent. Ytterligere en person får behandling av skader etter slagsmålet.

— Trolig utløst av kollisjon

10–12 personer skal ha vært involvert i det første slagsmålet, og to personer er pågrepet. Flere patruljer og ambulanser rykket ut.

Da de kom fram, var det mange mennesker på stedet, men ikke noe aktivt slagsmål. Ifølge opplysningene til nødetatene ble det brukt både balltre og jernstenger under slåsskampen.

Politiet opplyser at en kollisjon mellom to biler i forkant trolig har utløst volden.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS