Bislett Games-publikummet får et gjensyn med Jakob Ingebrigtsen og de andre friidrettsstjernene i mai neste år. Her fra juni i år.

Fremskynder Bislett Games – dette er grunnen

Terminlisten med 15 stevner i neste års Diamond League i friidrett er satt opp. Bislett Games på Bislett stadion fremskyndes til 30. mai.

Publisert

Med et par hederlige unntak som følge av ombygging i 2004 og koronapandemien i 2020, har friidrettsstevnet vært et fast innslag på arenaen på Bislett hver sommer siden 1966.

Gjennomføringen av neste års Bislett Games skjer imidlertid tidligere enn vanlig. Datoen i 2024 er satt til 30. mai. Det er som følge av EM i juni fremskyndingen skjer.

Første i Europa

2024-sesongen starter med to stevner i Kina, Xiamen 20. april og Shanghai en uke senere. Deretter venter stevner i Doha (Qatar), Rabat (Marokko) og Eugene (USA). 

Bislett Games blir første europeiske stevne i Diamond League-sesongen i slutten av mai.

Stockholm (2. juni) rekker også å arrangere stevne før EM i Roma. Deretter blir det pause fram til Paris 7. juli. Siden venter Monaco og London før OL i Paris går av stabelen.

Avsluttes i Brussel

Etter sommerlekene, kommer det tre stevner på en uke i Lausanne, Chorzow, og Roma. Ytterligere en uke senere er det Zürichs tur å arrangere.

Som vanlig er det 14 stevner der utøverne konkurrerer om å komme med i selve Diamond League-finalen. Den arrangeres 13. og 14. september i Brussel.

Powered by Labrador CMS