Mannen i slutten av 20-årene som kjørte ulykkesbilen i Operatunnelen natt til lørdag 5. november, er ennå ikke avhørt. Her kjøres bilen bort.
Mannen i slutten av 20-årene som kjørte ulykkesbilen i Operatunnelen natt til lørdag 5. november, er ennå ikke avhørt. Her kjøres bilen bort.

Politiet: Bil kjørte en kilometer i feil retning før dødsulykken i Operatunnelen

Mannen i slutten av 20-årene som kjørte ulykkesbilen i Operatunnelen natt til lørdag 5. november, er ennå ikke avhørt.

Publisert

En ung kvinne omkom da personbilen kolliderte med en lastebil i tunnelen i Oslo. Ifølge Avisa Oslo hadde bilen da kjørt over en kilometer i feil kjøreretning.

– Årsaken til at han fremdeles ikke har forklart seg, er at han har ønsket å bytte forsvarer, opplyser politiadvokat Eric Lindset i Oslo politidistrikt til avisa.

– De har formentlig kommet fra Mosseveien og inn i tunnelen. Deretter har de kjørt i godt over én kilometer i feil retning før ulykken skjedde, sier Lindset om hendelsesforløpet.

Dødsfølge

Føreren er siktet for uaktsom forvoldelse av en annen persons død, en bestemmelse som ofte blir brukt i trafikkulykker med dødsfølge.

De fire andre som var passasjerer i bilen, ble skadd, men kom seg ut på egen hånd, ifølge politiet. Passasjerene er i alderen 17 til 20 år. Alle ble brakt til Ullevål sykehus.

Det er tatt blodprøve av sjåføren. Politiet har ikke mistanke om rus, men avventer fortsatt analyseresultatene.

Powered by Labrador CMS