Politiet i Oslo fikk onsdag varsel om nytt storfunn av kokain hos Bama.
Politiet i Oslo fikk onsdag varsel om nytt storfunn av kokain hos Bama.

Politiet offentliggjør bilder av stort kokainbeslag på Bama-lager

Politiet har frigitt to bilder av det store kokainbeslaget på et Bama-lager denne uka.

Publisert

Politiet i Oslo fikk onsdag varsel om nok et stort funn av kokain hos Bama. Ingen er pågrepet etter det som nå trolig er beslag på godt over to tonn i 2023.

Høy gateverdi

«Vi undersøker nå hvor stort beslaget er, men det er trolig på rundt 600 kilo kokain, med en gateverdi på flere hundre millioner kroner», skrev Oslo-politiet i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Det var en av de ansatte som meldte fra om funnet tidligere på dagen. Den aktuelle konteineren hadde kommet til Norge fra et land i Sør-Amerika for kort tid siden.

Ikke første Bama-beslag

Det ble gjort to store funn hos Bama i mars og april i vår. Dette er nå analysert og oppveid til totalt 1,6 tonn, bekreftet fungerende enhetsleder Knut Lutro ved seksjon for skjult etterforskningOslo politidistrikt til NTB onsdag.

Her er enda et bilde fra det nyeste storfunnet av kokain hos Bama.
Her er enda et bilde fra det nyeste storfunnet av kokain hos Bama.

Onsdagens last var også gjemt i en ordinær last med bananer. Politiet opplyser ikke hvilket av Bamas lagre lasten ble funnet ved.

«Politiet jobber etter flere hypoteser, der en av teoriene kan være at dette ikke var ment for Norge og det norske markedet, med bakgrunn i blant annet mengden og størrelsen av beslaget. Vi kan imidlertid ikke utelukke at partiet var ment for omsetning i Norge», sa politiet.

Powered by Labrador CMS