KFUMs Robin Rasch (t.v.) jubler etter scoring sammen med Keivan Ghaedamini og Håkon Stavrum under OBOS ligakampen mellom KFUM- Ranheim på KFUM arena i Oslo.

Poengdeling mellom KFUM Oslo og Åsane

Sverre Sandal sto for KFUM Oslos mål da det endte 1-1 mot Åsane på Åsane Arena. Begge lag har til gode å vinne en kamp denne sesongen.

Etter 17 minutters spill fikk Åsane straffespark, men Martin Ueland misbrukte muligheten. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-0.

Stian Nygard ga laget sitt et forsprang da han satte inn 1-0-målet ti minutter ut i andre omgang, men ti minutter senere scoret Sverre Sandal for KFUM Oslo. Det ble ikke flere mål i oppgjøret. Da dommeren blåste av kampen, viste resultattavla 1-1.

Åsanes Martin Ueland, Mame Mor Ndiaye og Sander Eng Strand pådro seg gult kort. For KFUM Oslo fikk Ayoub Aleesami gult kort.

Etter søndagens kamp er Åsane nummer 13 på tabellen med tre poeng, mens KFUM Oslo er på 15.-plass med to poeng.