Jan Tore Kjær takket for seg som VIF hockeys sportsdirektør i 2015. Nå er han tilbake som klubbens nye styreleder.
Jan Tore Kjær takket for seg som VIF hockeys sportsdirektør i 2015. Nå er han tilbake som klubbens nye styreleder.

Jan Tore Kjær tilbake i Vålerenga. Er valgt som ny styreleder i VIF hockey

I 18 år var Jan Tore Kjær direktør for Vålerenga ishockey før han i 2015 valgte å forlate toppjobben. Etter et mellomspill som varamedlem av klubbens elitestyre tar han nå over som styreleder.

Publisert

— Jeg har savnet Vålerenga-sirkuset hver dag, men samtidig har jeg aldri sovet så godt som de siste fem årene. Så egentlig gjør jeg meg selv en stor bjørnetjeneste, sier Jan Tore Kjær til TV2.

Som aktiv hockeyspiller var Kjær keeper i Vålerenga, Furuset, Hasle/Løren og Lørenskog. Men da han ga seg som spiller i 1997 ble han daglig leder for Vålerenga.

I fjor ble den mangeårige hockeyspilleren og idrettslederen kjent for hele det norske folk gjennom deltakelsen i TV2s Skal vi danse. Der forsvant Kjær og dansepartner Tone Jacobsen ut med en paso doble i femte epsiode.

— Bygg ut premieskapet

Den tidligere sportdirektøren har større tro på suksess som ny styreleder.

— Målet er selvsagt å bygge et team som skal hjelpe klubben til å løfte «bøtta» på Jordal hver sesong fremover. Så i morgen skal jeg ringe ned og be dem bygge ut premieskapet, for å få plass til mange nye kongepokaler, sier Jan Tore Kjær til tv-kanalen.

Med seg i det nye styret får Kjær med seg de tidligere VIF-profilene Atle Olsen, Lars Erik Lund og Morten Ask.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS