Denne doningen med tank hadde slangen ført inn i en av butikkene på kjøpesenteret for å få sugd opp regnvannet.

Store mengder regnvann inne på kjøpesenteret i sentrum: – Ikke det jeg så for meg at jeg skulle gjøre på jobb i dag

De store vannmengdene som kom med styrtregnet fant veien inn i flere butikker og rulletrappa hos Arkaden Shopping på Karl Johan.

Publisert

En stor tankbil med påkoblet pumpe fra tilkalt personell i tillegg til butikkansatte utstyrt med mopp prøvde da VårtOslo var innom mandag ettermiddag etter beste evne å få bukt med vannmengdene som hadde spredd seg over store deler av kjøpesenterets første etasje under styrtregnet kort tid før. 

Også rulletrappa sto som følge av at regnvannet hadde trengt inn i det elektriske systemet.

Rulletrappa var det ikke mulig å benytte seg av etter at regnvannet hadde trengt inn i det elektriske systemet.

– Ligger utsatt til

– Det kom styrtregn her i stad, og vi ligger utsatt til nederst på Karl Johan, så vi er sårbare når det kommer til slikt, konstaterer senterleder, Hilde Frantzen, overfor VårtOslo.

– Det er bestilt pumpebil og vaskebyrå for å tørke opp vannet, sier driftsleder Espen Herness i Olav Thon Gruppen som eier Arkaden Shopping

– Dette er utenfor vår kontroll. Det skal være en tilbakeslagsventil nederst på Karl Johan som ikke har fungert optimalt som dermed har forårsaket at vannet har trengt seg inn på kjøpesenteret, utdyper han.

Fabian hos Elkjøp Phone House på Arkaden Shopping fikk en annerledes dag på jobb enn han hadde sett for seg.

– Gjennomsvett

– Det var ikke dette jeg så for meg jeg skulle gjøre da jeg kom på jobb i da, fastslår Fabian, som er ansatt hos Elkjøp Phone House på Arkaden Shopping. 

– Heldigvis så gikk det bra med varene. Jeg har stått med mopp og svamper den siste timen. Jeg er gjennomsvett siden jeg er ganske varm og må stå og jobbe i denne varmen, forteller han videre. 

Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Foto: Petter Terning
Powered by Labrador CMS