Utviklingsminister Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim (Sp) gratulerer Raymond Johansen med ny jobb.

Sp-statsråden gratulerer Ap-Raymond med den ny jobben

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnerereim (Sp) gratulerer Raymond Johansen med ny jobb som generalsekretær for Norsk Folkehjelp.

Publisert

Det ble tirsdag klart at avtroppende byrådsleder i Oslo for Arbeiderpartiet, Raymond Johansen, har blitt valgt som ny generalsekretær for Norsk Folkehjelp.

– Jeg setter pris på samarbeidet med Norsk Folkehjelp for å redde liv, lindre nød og sikre humanitær beskyttelse av sivile i kriser og konflikter. Arbeidet Folkehjelpa gjør hver dag betyr mye, både for de som får hjelp og for oss som samarbeidspartner, sier Anne Beathe Tvinnereim (Sp).

Norsk Folkehjelp jobber i 26 land med blant annet beskyttelse av mennesker mot landminer, med matvaresikkerhet og programmer mot seksuell og kjønnsbasert vold.

– De siste årene har de humanitære behovene i verden økt til tross for at giverlandenes humanitære budsjetter aldri har vært større. Vi trenger gode strategiske partnere som Norsk Folkehjelp for å nå dem som trenger det. Jeg ønsker derfor Johansen alt godt i det viktige arbeidet framover og ser fram til et godt samarbeid, sier Tvinnereim.

Powered by Labrador CMS