Politiet er ved Ankerbrua etter at en person har blitt knivstukket. Personen skal være alvorlig skadd.

Mann alvorlig skadd etter knivstikking ved Ankerbrua – to personer løp fra stedet

Politiet rykket ut etter melding om slåssing mellom tre personer. En mann er alvorlig skadd etter knivstikking.

Publisert

– Vi er ferdige på åstedet. Ingen er ennå pågrepet i saken. Fornærmede får behandling på sykehus, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt like etter klokken 18.00.

Store politiressurser på stedet.

– Det fremstår som om fornærmede, og i hvert fall en av de mistenkte har en form for relasjon, fortsetter operasjonslederen. 

To timer tidligere meldte politiet at de var på plass ved Ankerbrua sammen med ambulanse etter melding om at tre personer begynte å slåss. En person ble knivstukket og alvorlig skadet. To personer løp fra stedet. 

Politiet startet umiddelbart søket etter disse med mange patruljer onsdag ettermiddag, men tidlig på kvelden var altså fortsatt ingen pågrepet.

Politiet satte opp sperrebånd i det aktuelle området.

Den fornærmede etter knivstikkingen politiet fikk melding om klokken 15.38, er, ifølge NTB, en mann i 20-årene som er alvorlig, men ikke kritisk skadd.

– Det har vært en del vitner til hendelsen. Vi har sperret av et område, samtidig som vi gjennomfører avhør. Vi leter også etter to personer, sa operasjonslederen til nyhetsbyrået kort tid etter hendelsen.

Powered by Labrador CMS