— Amor Layouni har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.
— Amor Layouni har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system, sier VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.

Vålerenga bekrefter: Amor Layouni har signert treårig avtale

— Nå kan supporterne forvente kaos på kanten, sier Amor Layouni etter at han signerte treårig kontrakt med Vålerenga. 28-åringen har ankommet Gardermoen, men er i karantene inntil negative koronatester foreligger.

Publisert

— Han har en enorm kraft, er hurtig og passer perfekt inn som kantspiller i vårt 4-3-3-system. Vi vet godt hva vi får etter å ha scoutet Amor i lang tid. og er naturligvis meget godt fornøyd med at avtalen nå er i boks, sier trener Dag-Eilev Fagermo til Vålerengas nettside.

Amor Layouni spilte for Bodø/Glimt i 2019-sesongen. Nå fortsetter karrieren i Vålerenga.

— Glad for å være på plass i Vålerenga

28-åringen kommer til Oslo-klubben fra den egyptiske klubben Pyramids og har signert en avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.

— Jeg er veldig glad for å endelig være på plass i Vålerenga, og nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten, sier 28 år gamle Layouni til klubbens nettside.

Prosessen med å signere venstrevingen har vært både komplisert og langvarig. Først måtte svensk-tunisieren bli enig med Pyramids om en sluttpakke. I tillegg måtte Vålerenga betale en overgangssum.

Skal ha kostet VIF tre millioner

Ifølge VGs opplysninger betaler VIF rundt tre millioner kroner. Med en negativ koronatest og en positiv medisinsk sjekk kunne Layouni endelig signere kontrakten mandag kveld.

Foreløpig må han vente med å treffe sine nye lagkamerater på grunn av de skjerpede restriksjonene i Osloregionen, men forhåpentligvis vil han og resten av troppen kunne trene sammen snart.

Powered by Labrador CMS