Danske Laura Guldbjerg Pedersen blir å se i Vålerenga-damenes bakre rekker neste sesong.

Danske Laura (26) skal tette Vålerenga bakover. - Jeg gleder meg noe sinnssykt

Vålerenga damer forsterker forsvaret med danske Laura Guldbjerg Pedersen (26). Hun kommer fra Køge, som er regjerende dansk seriemester. — Et fint tilskudd til laget, sier Vålerengas sportssjef Steinar Pedersen.

Publisert

Etter en sesong som bød på både ny trener og nytt spillesystem, ble fjoråret mye "bare nesten" for Vålerenga-damene.

I løpet av vinteren har derfor sportslig leder Steinar Pedersen og klubbledelsen vært på jakt etter forsterkninger. For å virkelig kunne ta opp kampen mot Brann kommende sesong.

Har allerede hentet to fra Sverige

Hittil har østkantklubben hentet to midtbanespillere i Allison Abbe og Linn Vickius fra svensk fotball.

Mandag styrket ledelsen på Valle også forsvarsrekka med den rutinerte danske forsvarsspilleren Laura Guldbjerg Pedersen (26) fra forrige sesongs danske seriemestere Køge.

26-åringen, som trådte sine barnesko i Ballerup-Skovlunde Fotball før hun meldte overgang til Køge i 2020, ser nå virkelig fram til å få en ny start på karrieren på Oslo øst.

— Jeg var lysten på å prøve noe nytt, å få spille i en toppklubb i et annet land, i en annen liga. Nå gleder jeg meg sinnssykt mye til å komme i gang, sier dansken til klubbens hjemmesider.

Forsvaret er en lagdel klubben har satsen mye på å forsterke foran kommende sesong.

Allerede på treningsleir i Marbella

Ikke minst da både Camilla Huseby og Ally Green har forlatt Intility arena i jakt på nye utfordringer.

— Vi har vært på utkikk etter en forsvarspiller i vinter, og Laura passer profilen vi ønsket, , sier sportssjef Pedersen.

— Hun kommer fra et topplag i Danmark, og har Champions League erfaring. Laura er en god og sterk forsvarspiller i sin beste alder, som blir et fint tilskudd til laget, sier han.

Guldbjerg Pedersen er en del av troppen som på mandag satt seg på flyet til Marbella, der de skal spille treningskamper mot de svenske lagene Häcken, og Hammarby.

Powered by Labrador CMS