Oslo 20240327. En person er kjørt til sykehus etter å falt ned fra et tre under arbeid på Akershus festning. Vedkommende beskrives som alvorlig skadd.
Politiet på stedet ved Akershus festning etter fallulykken som endte med at en person ble kjørt alvorlig skadd til sykehus.

Alvorlig skadd etter å ha falt fem meter ned fra tre ved Akershus festning

– Vi har snakket med kollegaer av den skadde som jobbet sammen. Ulykken skjedde i forbindelse med trefelling, opplyser politiets operasjonsleder.

Publisert

Like etter klokken 12.00 opplyste politiet i en oppdatering at en person var kjørt til sykehus etter å ha falt ned fra et tre under arbeid på Akershus festning. Personen ble betegnet som alvorlig skadd.

Nødetatene var da på stedet og undersøkte omstendighetene.

Personen ble kjørt til sykehus etter å falt ned fra et tre under arbeid på Akershus festning. Vedkommende beskrives som alvorlig skadd.

– Vedkommende har falt cirka fem meter. Hvordan dette har skjedd er uklart for politiet. Vi er på stedet med en patrulje for å forsøke å avklare hva som har skjedd, opplyste operasjonsleder Eirik SannesOslo politidistrikt.

– Vi har snakket med kollegaer av den skadde som jobbet sammen. Ulykken skjedde i forbindelse med trefelling. Vi gjør undersøkelser på sikringsutstyret vedkommende brukte, oppdaterte operasjonlederen en time senere.



Powered by Labrador CMS