Nå går vi inn i siste valgkampuke. Målingene viser at det blir jevnt i Oslo. Foto: Olav Helland

– Oslovalget blir et retningsvalg. Her er hva det handler om

Vi vil formidle til velgerne våre hvilket retningsvalg Oslo står overfor: Ja til et mangfoldig barnehagetilbud. Ja til fritt skolevalg. Nei til eiendomsskatt. Og ja til en eldreomsorg som setter menneskene i sentrum.

Publisert

Det handler om vi skal kunne velge hvilken barnehage som passer best for barna våre eller om det rødgrønne byrådet skal stoppe private og ideelle aktørers drift av gode barnehager.

Det handler om elevene på videregående skal få mulighet til å søke seg til den skolen som passer dem best, eller om det frie skolevalget skal byttes ut med loddtrekning.

Det handler om vi skal fjerne den usosiale eiendomsskatten som rammer blindt og uavhengig av inntekt og formue eller om kommunen skal fortsette å kreve inn skatten for å slippe å prioritere.

Og det handler om vi skal tillate mangfold i eldreomsorgen som setter de eldre i sentrum, eller om vi skal bekjempe velferdsinnovatører som supplement til kommunens tjenestetilbud.

Det blir jevnt

Oslo Høyres velsmurte valgkampmaskineri er godt i gang. Vi har flere enn 650 frivillige valgkampmedarbeidere som står opp tidlig for å være med på morgenaksjon, som står på stand i time etter time, og som blir med på husbesøk flere kvelder i uken.

Nå går vi inn i siste valgkampuke. Målingene viser at det blir jevnt i Oslo. Mange velgere sitter fortsatt på gjerdet. Vi har tro på at de kommer raskt ned etter et møte med våre folkevalgte, kandidater og frivillige.

Nå er det hardt arbeid som gjelder! Vi kommer til å stå på til siste stund, og vi vil fortsette å formidle til velgerne våre hvilket retningsvalg Oslo står overfor: Ja til et mangfoldig barnehagetilbud. Ja til fritt skolevalg. Nei til eiendomsskatt. Og ja til en eldreomsorg som setter menneskene i sentrum.

Powered by Labrador CMS