Body Shop
Body Shop kjørte først overlevelsessalg, så ble de meldt konkurs. Nå åpner de likevel fra i morgen.

Body Shop i Norge lever videre. Alle butikkene åpner lørdag med konkurssalg

The Body Shop i Norge lever videre! Firmaet har kommet til enighet med bostyrer. En nytt firma mener kjeden har gode forutsetninger for å lykkes.

Publisert

Tidlig denne uken ble The Body Shop begjært konkurs av Skatteetaten. Et par dager senere begjærte selskapet seg selv konkurs. 

Nå tar selskapet London Calling AS tar over rettighetene fra konkursrammede ACE Shops. London Calling vil gjenoppta driften på steder hvor mulighetene for lønnsomhet er til stede.

Selskapets ledelse er svært glade for muligheten til å overta driften i kjedens butikker og nettbutikk. Ledelsen mener kjeden har gode forutsetninger for å lykkes.

Konkurssalg lørdag

Løsningen vil bidra til at medarbeidere får muligheten til å beholde sine arbeidsplasser. Videre vil alle butikkene åpne lørdag med konkurssalg.

– Vi håper å komme til enighet med gårdeiere og andre avgjørende samarbeidspartnere relativt raskt. I en slik prosess er det naturligvis også en del annet som må på plass før vår nye driftsmodell er klar, presiserer markedsansvarlig Andrea Lindberg i London Calling.

Body Shop
Slik ser Body shop ut nå. Med STENGT-skilter på inngangsdøra.

Samme eier tar over

London Calling er eid av Pocos Investor, som igjen er eid av Tim Christensen og hans familie. De eide Body Shop også før konkursen. 

The Body Shop ble startet i 1986 og er blitt en av Norges ledende skjønnhets- og kosmetikkjeder. Siden pandemien har selskapet slitt både nasjonalt og internasjonalt.

I Oslo har kjeden åtte butikker.

Powered by Labrador CMS