Villa Parafina er det opprinnelige navnet på regjeringens representasjonbolig i Parkveien 45. Her synger Oslo fagottkor i anledning Oslo Pride.

Oslo fagottkor sang da regjeringens representasjonsbolig i Parkveien ble drapert i regnbueflagg

Det tradisjonsrike Pride-arrangementet måtte avlyses i år på grunn av koronautbruddet, men regjeringen ville likevel markere dagen. Gamle Villa Parafina i Parkeveien, regjeringens representasjonsbolig, er pyntet for dagen.

Publisert

— Oslo Pride er et viktig arrangement også i år når feiringen er annerledes. Regnbueflagget er et viktig symbol på åpenhet, inkludering og kjærlighet, sier kulturminister Abid Raja (V).

— Dette er verdier jeg er glad for å løfte fram på vegne av regjeringen, sier kulturministeren.

Åpnet med Oslo fagottkor

Organisasjonen Salam, som arbeider for inkluderende og trygt miljø for skeive med muslimsk bakgrunn, var spesielt invitert.

Raja overrasket dem med en kunngjøring om at organisasjonen støttes med 500.000 kroner ekstraordinært fra Kulturdepartementet slik at de kan sikre sin virksomhet i 2020.

Representanter fra organisasjonene FRI, Oslo Pride, Skeiv ungdom og Skeiv Verden var også til stede, og markeringen ble åpnet til toner fra Oslo fagottkor.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS