The Body Shop i Olav Vs gate ved Klingenberg med salgsplakater i vinduene.

Måtte redusere tilbudet etter at varene ble revet ut av hyllene – nå er kjeden begjært konkurs

The Body Shop har åtte butikker i hovedstaden. Trass i et aktivt salgsfremstøt overfor kundene som har resultert i at varebeholdningen er lav, trues kjedens eksistens i Norge.

Publisert

Gjennom A Christensen Engros AS og driftsselskapet Ace Shops har Skatteetaten begjært den norske The Body Shop-kjeden konkurs, fremgår det av berammelser i Asker og Bærum tingrett, melder DN.

Én dag, torsdag den 30. mai, er avsatt til saken i retten.

«Overlevelsessalg»

VårtOslo har tidligere omtalt at den opprinnelig britiske kosmetikk-kjeden, som har åtte butikker i Oslo, henvendte seg til sine norske kunder med håp om å unngå konkurs her til lands gjennom et såkalt «overlevelsessalg» i midten av mai med spørsmålet: «Må vi takke for oss?».

The Body Shop har måttet legge ned i flere land grunnet økonomiske vanskeligheter.

Redusert tilbud etter responsen

Mandag denne uken delte The Body Shop Norge et innlegg på Instagram der de takket for støtten fra kundene. 

Samtidig kunngjorde de at salgstilbudet var noe redusert, fra halv pris til mellom 30 og 50 prosent på alle varer som følge av lav varebeholdning etter den massive responsen på  «overlevelsessalget».

Kunder hos The Body Shop på Byporten denne uken.

«Kjære kunde! Tusen takk for all støtte dere har vist oss så langt gjennom denne krevende tiden. Responsen har vært over all forventning og pga. lav varebeholdning og i påvente av varer må vi redusere noe av tilbudet. Kom innom våre fysiske butikker for å sikre deg varer fra -30 og opptil -50%! Dette skal vi klare og vi hadde ikke klart det uten akkurat DEG!», lød meldingen.

Powered by Labrador CMS