Gronland Basar
-- Politiet fikk en melding om at en mann slo en kvinne og dro henne etter håret ved Grønland Basar, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB. Foto: Jan-Tore Egge

Politiet måtte stanse masseslagsmål både ved Grønland Basar og Anker hotell i Storgata

På under en time måtte politiet rykke ut til to masseslagsmål tidlig mandag kveld. Ved Anker hotell i Storgata var 11 personer innblandet i slagsmål, og ved Grønland Basar ble to personer skadd i et annet slagsmål.

Tre-fire personer var involvert i slagsmålet utenfor Grønland Basar i Grønlandsleiret, melder Oslo politidistrikt på Twitter mandag kveld.

— Vi er fremme og har kontroll på tre personer. En mann skal ha skader i hodet og en kvinne kul i hodet. Vi undersøker årsaken til hendelsen, opplyste Oslo politidistrikt ved 18.15-tiden.

— Bilist stakk fra Anker hotell

Én person er lettere skadd etter at det oppsto slagsmål mellom flere romfolk ved Anker hotell i Storgata.

Totalt elleve personer har vært innblandet i slagsmålet. De er i alderen 15 år til slutten av 30-årene.

Anker Hotell
Én person ble pågrepet og kjørt til arresten, mens én gutt ble kjørt til barnevernet. Sju personer ble bortvist fra Anker hotell etter slagsmålet. Foto: Morten Holm / Scanpix

— Vi har kontroll på stedet hvor flere personer begynte å slåss. En bil som stakk fra stedet, fikk vi kontroll på ved Oslo bussterminal, mens flere personer ble anholdt på T-banestasjonen på Grønland i forbindelse med saken, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Én person ble pågrepet og kjørt til arresten, mens én gutt ble kjørt til barnevernet. Sju personer ble bortvist.

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT

Kommentarer