Politiet på en adresse på Lutvann onsdag kveld etter melding om at en person skulle ha blitt knivstukket.
Politiet på en adresse på Lutvann onsdag kveld etter melding om at en person skulle ha blitt knivstukket.

Skadd etter knivstikking: – To menn i 50-årene som har slåss

Politiet rykket onsdag kveld ut med flere patruljer til en adresse øst i Oslo.

Publisert

Klokken 20.46 meldte politiet at de var på plass med flere patruljer på en adresse ved Lutvann etter melding om at en person skulle ha blitt knivstukket. 

Der fikk de kontroll på to personer, begge med moderate skader. De to fikk helsehjelp på stedet. Politiet fikk også kontroll på en kniv og satte videre i gang arbeidet med å undersøke årsaken til hendelsen.

– Forenelig med kniv

– Vi har nå en grov oversikt over hendelsen. Det er to menn i 50-årene som har slåss, og begge har moderate skader. Den ene har skader forenelig med bruk av kniv, opplyste Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt like etter klokken 21.00.

– Disse får begge behandling av ambulanse på stedet. Vi jobber nå med å sikre åstedet, fortsatte operasjonslederen.

Til legevakt og arrest

En halvtimes tid senere opplyste politiet at en person ble kjørt til legevakt med moderate skader, mens en annen ble pågrepet og kjørt til arrest.

Politiet oppretter sak og undersøker åstedet videre. 

– Pågående konflikt

– De to kjenner hverandre og har en pågående konflikt, uten at jeg har noen detaljer om det, sier politiets innsatsleder, Steinar Bjerke, til NTB.

Det var en skadd mann utenfor leiligheten og en skadd mann inne i leiligheten som møtte de første patruljene som kom til stedet, og sistnevnte var skadd med kniv, ifølge innsatslederen.

– Vi velger å pågripe den ene personen. Han har også noen skader, moderate skader og er sjekket ut av ambulansepersonell på stedet. Den fornærmede parten, han i leiligheten, blir kjørt til legevakten. Skadene er betegnet som moderate, fortsetter innsatslederen.

Powered by Labrador CMS