Politiet har ingen nærmere beskrivelse utover at det var en hvit varebil som forsøkte å stanse ungjenta som var på vei hjem fra trening. Dette bildet er tatt i en annen sammenheng og har ingenting med den aktuelle hendelsen å gjøre.

Ung jente forsøkt lokket inn i hvit varebil av mann: – Gikk ut av bilen for å gå etter jenta

Politiet ber onsdag kveld publikum om tips etter hendelsen som skjedde da jenta var på vei hjem fra trening.

Publisert

Politiet meldte i en oppdatering klokken 19.50 onsdag kveld at de var i Sørbråtveien i Nordmarka og kom til å holde seg i området en stund.

Årsaken var at ei ung jente i forkant ble forsøkt lokket inn i en bil. 

I en oppdatering klokken 21.20 presiserte politiet at jenta var på vei hjem fra trening da det hele skjedde, ikke på vei hjem fra skolen, slik politiet først meldte.

Løp til nabo

Operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt opplyser at jenta i tenårene ble kontaktet av en mann som kjørte en hvit varebil.

– Mannen spurte om hun ville være med, men jenta sa nei og løp i motsatt retning. Mannen gikk da ut av bilen for å gå etter jenta, men jenta løp inn til en nabo og ble tatt hånd om der, forteller Ege.

– Vi har vært i området og søkt etter en hvit varebil, men ikke klart å finne en som passer til beskrivelsen, legger han til.

Ber om tips

Operasjonslederen påpeker for øvrig at politiet ikke har noen nærmere beskrivelse utover at det var en hvit varebil. 

Han ber likevel publikum som kan ha informasjon om å ta kontakt.

– Skulle noen ha sett noe eller vet noe, ber vi dem ta kontakt med politiet på 02800 eller på tipskanalen til politiet.no, avslutter Ege.

Powered by Labrador CMS