På Trondheims torg lyste denne reklamen opp foran kampen mellom kanarifuglene fra Lillestrøm og Rosenborg søndag.
På Trondheims torg lyste denne reklamen opp foran kampen mellom kanarifuglene fra Lillestrøm og Rosenborg søndag.

Selv Rosenborg-fans ler av denne Vålerenga-reklamen

– Glemte helt å oppgi postkode da jeg meldte inn Kongens gate 9 til Clear Channel i dag. Jaja, sier Vålerengas markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari.

Publisert

På Trondheim Torgs storskjerm lyste det fredag opp et oktobertilbud for Vålerenga-kamper, noe som vekker sterke reaksjoner på Twitter. Ikke alle Rosenborg-fans er like begeistret for reklamepåfunnet:

– Om du dukker opp i Trondheim når enga skal møte Rosenborg så skal jeg garantere deg en ting. Du vil ikke forlate denne byen. Før jeg eventuelt får muligheten til å ta deg i hånda og gratulere med ekstremt bra trolling. Om det ikke skjer, så får du ha en god tur hjem. Null stress.

Personen avslutter likevel med å si: – Heisann dere fans av vålerengen. Jeg misliker dere ofte ganske sterkt. Men trollinga på torget skal dere faan meg ha kred for.

Humor, rett og slett

– Hva skal man si? Det er vel en klassiker av en kamp som skal foregå i helga, så da tenker jeg at folk har godt av at storlaget fra Oslo er synlig. Det er ment som humor, rett og slett.

Det sier markedssjef i Vålerenga Fotball, Mehran Amundsen-Ansari, med et stort glimt i øyet, til Nidaros. Bakgrunnen er søndagens kamp mellom Lillestrøm og Rosenborg.

– Jævlig bra

Oslofolk synes derimot reklamen er topp:

– Dette er så jævlig bra det, Mehran! Er selv Klansmann som bor i Trondheim og dette var blink!! skriver en på Twitter.

– Terningkast mange millioner! skriver en annen.

– Åpenbart skal landets hovedstadsklubb vise seg frem også i trønderbygda. Please, please si at vi kjører/skal kjøre promo i Bergen (og Lillestrøm, Molde og Bodø) også, sier en tredje.

Powered by Labrador CMS