Det er fortsatt gode bademuligheter på Østlandet. I Oslo-området ligger temperaturen i vannet på rundt 19 grader i disse dager.
Det er fortsatt gode bademuligheter på Østlandet. I Oslo-området ligger temperaturen i vannet på rundt 19 grader i disse dager.

Sommeren har gjort comeback. Varm helg i vente i Oslo

Vi er allerede godt inne i årets første høstmåned, men sommeren biter seg fremdeles fast. Varmen fortsetter inn mot helgen.

Publisert

 – Det er ganske bra temperaturer i vente fremover, og det skal egentlig bare stige fremover mot spesielt fredag, sier vakthavende meteorolog Julie Solsvik Vågane ved Meteorologisk institutt.

August ble en våt måned på Østlandet, men sommeren har gjort comeback de siste dagene med sol og høye temperaturer. Fredag kan det bli over 25 grader på Østlandet, ifølge Vågane.

– Oslo kan alle få litt lavere temperaturer enn makstemperaturene på grunn av tåke og lavt skydekke. Det ligger an til mellom 20 og 25 grader, sier Vågane.

Mye kaldere på natta

På grunn av årstiden vi er på vei inn i, kan det nå fort bli ganske stor forskjell på temperaturene dag og natt.

– Er det klarvær på natta, så dropper temperaturene ganske godt på nettene. Tåke og skydekke fungerer som et teppe over land, som begrenser forskjellene mellom dag og natt. Det er ikke sikkert vi får mer nattefrost med det første, sier Vågane.

Powered by Labrador CMS