Overblikket

Oslo 20230915. Hovedtrener Roy Johansen (t.v.), spiller Alexander Bonsaksen og assistentrener Morten Ask i Frisk Asker under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Frisk Asker på Jordal Amfi.
Trenerne og de tidligere Vålerenga-profilene Roy Johansen og Morten Ask får ikke laget sitt til å svinge, og krisen fortsetter. I midten: tidligere Vålerenga-spiller Alexander Bonsaksen.

Lørdag tuktet Vålerenga Asker. På torsdag håper vi på kalas mot Stjernen

I Stavanger har de klappere og kiss cam, i Asker lysvirvar og på Jordal er det halv pris. Torsdag kommer Stjernen på besøk til Jordal.

Lørdag dro Vålerenga den lange veien til Asker for å tukte Frisk. Det skjedde også, men det var en sliteseier snarere enn et kalas.

Vålerenga vant 3-2, og Askers krise forlenges. Har Roy Johansen og Morten Ask kjørt for hardt? Ja, vi vet at Asker har en litt slitsom skadeliste.

Jeg er fornøyd med at vi tar tre poeng, sier vår joviale coach Fredrik Andersson. Og fortsetter med å si at spillemessig kan vi bedre, men vi skal alltid være fornøyd og glad for seier og tre poeng.

Nytter ikke med pengebinge

Til Asker er det bare å si at det nytter ikke bare med ny pengebinge. Man må vite hvordan å bruke den og hvordan best å utnytte den for å lage stemning og push på laget. De kunne for eksempel lært litt av Vålerengas inntreden i ny hall etter de forferdelige årene i Furuset Forum.

Asker 20220223. Dronefoto av gammel og ny ishall på Risenga i Asker. Varner arena erstatter Askerhallen som arena for ishockeylaget Frisk Asker, Asker skøyteklubb short track og Asker kunstløpklubb.
Til høyre den nye pengebingen til Asker. Til venstre den gamle isboksen.

I Stavanger har de klappere, det funker for dem. I Asker har de mye kult lysvirvar, det ser ikke ut til å virke. Lysvirvar har også Stavanger, bare så det er nevnt, men det er de forbanna klapperne de er kjent for.

Og Kiss Cam.

…som man også forsøkte i Jordal. Vi tror det ble med forsøket.

Stjernen på besøk

Torsdag kommer Stjernen på besøk til Jordal. Da er det halv pris på billettene. Vi vet ikke om billigsalg hjelper, men det er uansett greit å forsøke, vi tror ikke den har vært kjørt i nye Jordal ennå.

Som vanlig på torsdager starter kampen kl. 18:30.

Så en liten kaktus. Vi bare elsker å dele ut kaktuser!

Hos forbundets nettsider er det første som møter oss at EliteHockey Ligaen starter 15. september og Bambusaligaen 23. september. Vi lurer på hvilket år. …og minner om at når man tupper ut de som faktisk gjør noe, så blir ingenting gjort.

EHL skjermdump
Ishockeyforbundets nettside ligger en måned på etterskudd.

God bedring!

God natt Vålerenga, hvor enn du er…

Powered by Labrador CMS