� Det er for det meste snakk om skader i kjellere i bolighus og i næringsbygg som et resultat av vanninntrengning, sier kommunikasjonsrådgiver Thorbjørn Brandeggen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Forsikringsselskaper har mottatt over 170 skadesaker etter styrtregnet i Oslo

Fire forsikringsselskaper har mottatt 174 skademeldinger som følge av vannskader etter at store mengder regn skylte over Oslo i helgen.

Publisert

Regnbygene kom natt til søndag. I Oslo og andre steder på Østlandet kom det mellom 20 og 30 millimeter nedbør i løpet av en time, skriver Aftenposten.

I hovedstaden sto biler fast, og berusede personer badet i gatene. Oslo brann- og redningsetat måtte i løpet av en kort periode håndtere over 50 oppdrag, alle knyttet til lynnedslag og oversvømmelser.

— Skader i kjellere

Gjensidige, If, Fremtind og Tryg Forsikring opplyser tirsdag kveld at de til sammen har fått inn 174 skademeldinger som følge av ekstremværet.

Tryg Forsikring regner med at alle skademeldingene de har fått inn til nå, vil koste rundt fire millioner kroner, og den største skademeldingen er estimert til en halv million kroner.

— Det er for det meste snakk om skader i kjellere i bolighus og i næringsbygg som et resultat av vanninntrengning, sier kommunikasjonsrådgiver Thorbjørn Brandeggen.

Powered by Labrador CMS