I to år til kan Elise Thorsnes fortsette å juble for scoringer i Vålerenga-drakt.
I to år til kan Elise Thorsnes fortsette å juble for scoringer i Vålerenga-drakt.

Toppscorer Elise Thorsnes (34) tar to nye år i kongeblått

Elise Thorsnes (34) trives så godt i Vålerenga at hun fredag skrev under en kontrakt for to nye år. — Det føles veldig deilig med ny kontrakt, sier toppscoreren.

Publisert

Etter en trøblete førstesesong for Vålerengas damelag har 34-åringen Elise Thorsnes virkelig blomstret på Intility arena denne sesongen. Så ofte rant målene inn i år at hun ble toppscorer i kvinnenes toppserie.

Etter sesongavslutningen i Bergen fortalte spissveteranen at hun var i forhandlinger om ny kontrakt på Oslo øst, og fredag satte hun sin signatur på papirene som binder henne til to nye sesonger for Vålerenga.

— Den beste plassen for meg

— Jeg har aldri vært mer sikker og rolig før jeg signerer en kontrakt. For meg er det klart at Vålerenga er den beste klubben å være i, sier Thorsnes til klubbens hjemmesider.

Den erfarne veteranspissen håper heller ikke årets toppscorertittel blir den siste hun får i klubben.

— Jeg håper å score minst like mange mål som jeg har gjort her i tidligere sesonger og har lyst til å fortsette å bidra med min erfaring og hjelpe de unge spillerne på laget. Jeg gleder meg veldig til Champions League og har lyst til å ta tilbake tronen i norsk fotball, avslutter 34-åringen.

Powered by Labrador CMS